Rekreační dům Villa Marela-Drvenik Veli Chorvatsko

O NÁS

Drvenik Veli (Ital: Zirona Grande) je považován za jednu z posledních perel Jadranu díky své nedotčené přírodě a absenci masové turistiky.Drvenik Veli je ostrov ležící ve střední Dalmácii a pouhých 8 námořních mil od města Trogir. Jeho rozloha je 12,07 km2. Jediným osídlením na ostrově je stará rybářská vesnice Drvenik Veliki s počtem obyvatel 168 a ostrov byl poprvé obýván v 15. století. V chorvatských památkách ze 13. století je ostrov označován jako “Gerona” nebo “Giruan”. Pobřeží je drsné a skládá se z mnoha zálivů s písečnými a oblázkovými plážemi. Na jižní straně ostrova se nachází krásný záliv Solinska a na východní straně je to pěkné místo zvané Krknjaši, známé pod jménem Blue Lagoon.Ve staré vesnici v přístavu je jedna restaurace, jedno místo rychlého občerstvení, pekárna a malý obchod s potravinami.V blízkosti se nachází mnoho pláží a místní obyvatelé jsou vítáni a přátelští. Nedotčená příroda, krásné pláže a klidné prostředí jsou ideální pro klidnou a intimní dovolenou!

Villa Marela se nachází 1 km od centra města a 40 m od moře, kde se nachází odlehlá pláž. Villa má 85 m2 se dvěma ložnicemi (Jedna s dvěma samostatnými lůžky a jedna s manželskou postelí), jedna koupelna, jedno WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovka (pro dvě osoby), jižní terasou a severní terasa s grilem a venkovní kuchyně .Villa má velkou středomořskou zahradou s olivovníky. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu, klimatizace ve všech ložnicích/obývacím pokoji a HD satelitní kanály na 4K UHD SMART TV s Netflixem je k dispozici pro naše hosty.Trajekt opustí trajektový přístav Soline (Trogir) čtyřikrát denně.Můžete jen přijít s autem 50 m od domu pomocí štěrkové cestě, tam parkoviště mohou být uspořádány.Hosté mají přístup k lodi (4,10 m) s přívěsným motorem (Yamaha 5HP), SUP a kajaku k pronájmu .Taxi lodi je také k dispozici pro přepravu do az letiště a na výlety(příplatek) .Villa Marela je ideální pro útěk od stresu každodenního života v ráji malé klidné Dalmatského ostrova.

Důležité informace:Ostrov nemá žádný přívod vody. Villa Marela má nádrž na dešťovou vodu. Voda je upravena a pitná,ale při příjezdu vám poskytneme 7 litrovou láhev pitné vody. Ve vesnickém obchodě si pak můžete zakoupit další pitnou vodu.
Na ostrově “Drvenik Veli” je jeden bankomat a pošta, kde si můžete vyměnit peníze za místní měnu.
Mapa z trajektového přístavu Drvenik Veli do parkovacího místa Villa Marela

RECENZE Z FACEBOOKU
[brb_collection id=”2728″]